Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Waar de tijd bleef stille staan

 

HELAAS , is deze bezoekdag reeds voorbij;

maar bekijk even de foto montage om een indruk te krijgen van deze zeer prachtig gerenoveerde hoeve

Zoals de week voor de opening, vermeld in diverse dag - en weekbladen , zeker de moeite waard om er even een kijkje te gaan nemen. De week voor de opendeur, werd  nog naarstig gewerkt om de prachtig gerestaureerde oude hoeve afgewerkt te krijgen

een zeer oude, gerenoveerd boerderij

genaemt " Goed van den Bogaerde "  jaar 1784

De ouderen onder ons hebben zeker nog gehoord van de " moorden van Beernem " deze hoeve heeft daar een voorname rol in gespeeld, . . . maar ..... meer daarover later.

Deze prachtige zeer oude ,gerenoveerde hoeve,waarvan de stallingen, in hun oorspronkelijke vorm , nu omgetoverd zijn in eetplaatsen, zitplaatsen , keukens en slaapkamers, waarbij materialen , uit het jaar stilletjes hergebruikt werden ,zoals, oude vervormde vloeren en muurbetegeling,door de tijd kromgetrokken en aangetaste eiken gebinten,oude deuren met grendels uit lang vervlogen tijden, zelfs de muren zijn bezet in leem, effenaf de moeite voor een bezoek.

Deze zeer oude hoeve is nu omgetoverd tot vakantie boerderij, met alle hedendaags komfort; binnen zwembad, sauna, en op alle kamers lavabo,douche,wc,tv, pc. Dit alles om ongeveer 30 vakantiegangers, hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken,in de sfeer van vroeger met hedendaags komfort.

 Om U even te laten genieten,kijk even naar volgende, beknopte foto montage

Voor meer info of boekingen via " Contact " 
                van deze  web-site