Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Dank aan Touring

Zaterdag 4 januari 2014

Laatste inkopen gedaan, van onze kerstvakantie, 2013, in Tirol, voor de terugreis van morgen zondag 5 januari. Bij het wegrijden van de supermarkt beginnen plots enkele kontrole lampjes te branden , ik laat telkens voor het winterverlof , een jaarlijks groot onderhoud uitvoeren, om met een gerust gevoel op verlof te gaan. daar ik reeds jaren Touring lid ben, dus, bel ik de Touring op, zij bellen de plaatselijke Touring op , ik krijg een melding dat er binnen het half uur iemand komt helpen.
Zo was het ook, deze komt mij de raad geven, . . .  niet meer verder te rijden, hoogst waarschijnlijk een defecte alternator, dat is een defect, welke , vooraf niet kan voorkomen  worden ,hij bracht mijn auto naar, een plaatselijke merk garage. Daar de zaterdag namiddag deze garage ook gesloten is, moest ik wachten tot na het week-end, een tegenslag komt nooit alleen, de maandag erop, was het 3 koningendag, in Tirol een feestdag , dus . . . ook gesloten. Onze kleinzoon Jens, was natuurlijk terug mee op reis, . . . en had maandag  6 januari , terug zijn eerste schooldag, van het nieuwe jaar 2014 , . . .  een probleem erbij .
Daar  Touring  ons geregeld opbelde , om deze zaak op te volgen, heb ik hen , op de hoogte gebracht, van ons probleem, . . . hun antwoord was, wij zoeken een oplossing. Deze kwam er enkele uren later, zij hadden voor Jens en mijn vrouw Edith ,  2 vrije  plaatsen gevonden,op de vlucht van Inssbruck - Frankfurt – Zaventem , voor  zondag 5 januari, en in de luchthaven  Zaventem, stond een taxi klaar , om hen veilig thuis te brengen .

Dit alles werd gratis geregeld, daar ik, Touringlid ben, bij deze mijn dank aan  Touring , voor de service , waardoor Jens , de maandag morgen, terug naar school kon.

Touring bleef ook het verdere verloop, op de voet volgen, de wisselstukken moesten uit Belgie opgestuurd worden, op donderdag middag kwamen de wisselstukken toe , in de garage in Tirol, waar ik , in de late namiddag , mijn herstelde wagen kon ophalen , en zaterdag morgen , 11 januari ,terug huiswaarts rijden